Hem Modeller Företaget Kontakta oss
    Om hemsidan  

Företaget

LC Models Sweden producerar bild för företag inom branscher så som tidningar, tryckerier nationellt och internationellt. Företaget är även verksamt inom videoproduktion.

Företaget ägs av Lars Careland som ansvarar för företagets verksamhet. Vi har lång erfarenhet som agenter för modeller, detta är fortfarande en viktig del av vår verksamhet. På modellsidan har vår verksamhet tidigare främst varit med fokus utanför Sverige.

Vi är främst leverantörer av eget bildmaterial, men våra modeller är tillgängliga för uppdrag inom mode och reklam eller uppdrag av annan natur som vi överenskommer med uppdragsgivare. Naturligtvis åtar vi oss hela uppdrag där vi tillhandahåller modeller och fotografering och bildbehandling till färdig produkt.

Vi använder dom bästa samarbetspartners på bild och leverantörssidan för att säkerställa ett bra slutresultat.

Företaget drivs från egna lokaler i Grebbestad, beläget på västkusten ca.3 mil söder om Strömstad.Är du intresserad av att arbeta som modell? Tag då kontakt med vår modellansvarige Madelene.

För att bli modell så bör du ha dessa förutsättningar. Tjej: 170-180 cm, storlek 34-36 Kille: 183-190 cm, storlek 46-52

När du söker som modell så vill vi ha tre bilder. Det skall vara en ansiktsbild samt en ansiktsprofil och en helkroppsbild. Bilderna bör vara nytagna och det skall framgå hur du ser ut så inte för mycket smink eller för mörka bilder. Spelar ingen roll vad för sorts bilder det är men det ska tydligt synas hur du ser ut. Vi ser gärna att en framåt person söker till oss som vet vad han/hon vill.

Om du inte fått något svar från oss på två veckor så betyder det att du inte hade "det" vi sökte efter och kommer därför inte att kontakta dig.

 

Kontaktinformation LC Models Sweden

Postadress

Box 66
457 02 Grebbestad

Telefon

Telefon: 0525-613 75
Mobil: 070-586 38 18

Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel.

Lars CarelandMadelene Ekvärn
lars.careland@lcmodelssweden.se madelene.ekvarn@lcmodelssweden.se

 


LC Models Sweden © 2020